Mal varlığına el konulan Hakan Şükür çark etti

Teröristbaşı Gülen'e yakınlığıyla bilinen ve hakkında yakalama kararı bulunan FETÖ'cü Hakan Şükür 200 milyon lira değerinde gayrimenkuluna el konulunca çark etti. Şükür ailesinin FETÖ'yle bağlantılı olmadığını iddia etti.

Giriş Tarihi 25 Ağustos 2016, 00:00 Güncelleme 25 Ağustos 2016, 09:37
Mal varlığına el konulan Hakan Şükür çark etti

İÇİNDEKİLER

17 Aralık darbesinden bir gün önce AK Parti'den istifa eden Hakan Şükür 15 Temmuz darbesine kadar kesintisiz olarak Fetullahçı çeteye destek verdi. 15 Temmuz darbe gecesi de "sokağa çıkmayın, darbeye direnmeyin" diyerek Fetullahçı teröristlere örtülü destek veren Hakan Şükür, daha sonraki sosyal medya paylaşımlarında 251 şehidimizi değil arbede sırasında burunları kanayan Fetullahçı darbecilerin hakkını savundu.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası hakkında yakalama kararı çıkarılan ve babası bu kapsamda tutuklanan Hakan Şükür sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla geri adım attı. "FETÖ'ye karşıyım Cumhurbaşkanı'nın yanındayım" mesajları veren Hakan Şükür'ün açıklamaları inandırıcı bulunmadı. Nitekim geçtiğimiz günlerde Fetullah Gülen'in imamlarına gönderdiği gizli mesajda "gerekirse bana bile küfredin, meydanlara çıkıp darbeyi kınayın" dediği belirtilmişti.

AİLESİNDEN KİMSENİN FETÖ'YLE BAĞLANTISI OLMADIĞINI SÖYLEDİ
17 Aralık'tan bir gün önce milletvekili olduğu AK Parti'den istifa eden ve her fırsatta teröristbaşı Fetullah Gülen'e kalkan olan Hakan Şükür, ailesinden kimsenin FETÖ ile bağlantısı olmadığını iddia etti. FETÖ'nün yaptıkları karşısında üzgün ve şaşkın olduğunu açıklayan Şükür, darbe girişimini lanetledi ve şehitlere rahmet diledi.

"ABD MAHKEMELERİNE GİT DARBENİN ARKASINDA FETULLAH'IN OLDUĞUNU İTİRAF ET!"
Hakan Şükür'ün 200 milyon değerindeki gayri menkuluna el konulmasının ardından bu açıklamayı yapması dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları da Şükür'ün açıklamalarına tepki gösterdi. "Atalay Demirci gibi bizi kandırma" diyen Twitter kullanıcıları "Hakan Şükür eğer samimiyse gitsin ABD mahkemelerinde darbenin arkasında Fetullah Gülen olduğunu, 251 kişinin katililin Pensilvanya'daki alçak olduğunu belgeleriyle itiraf etsin, sonra da gelsin ülkesinde ve adalete teslim olsun" dediler.