Bayanlock

Savcı Bayram Bozkurt, Ergenekon kumpasının gizli tanığıydı. İzmir’de duvardan atlarken yakalandı. Doktor eşi Hacer Bozkurt’un da Sağlık Bakanlığı’nın kadın imamı olduğu saptandı. Ayrıca doktorun cep telefonundan FETÖ’cülerin kullandığı ByLock ile Eagle adlı haberleşme programı çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2016 Güncelleme 25 Eylül 2016, 01:40
Bayanlock

İÇİNDEKİLER

Fetullahçı Terör Örgütü, sahte deliller ve gizli tanıklar kullanarak kumpaslar hazırladı. Bu kumpasların içinde yer alan isimlerden birinin de eski savcı Bayram Bozkurt olduğu anlaşıldı. Bozkurt, Erzincan'daki Ergenekon soruşturmasının gizli tanığıydı. "Efe" kod adlı Bozkurt, 2009'da görev yaptığı Erzincan'da Ergenekon kumpasının temellerini atmıştı! Yalan ifadeler vererek dönemin Erzincan Başsavcısı İlhan Cihaner ile eski 3. Ordu Komutanı Orgeneral Saldıray Berk'in de aralarında bulunduğu 14 sanığın, yargılanmasına yol açmıştı. İşte Bayram Bozkurt hakkında FETÖ soruşturmaları kapsamında soruşturma açıldı.


Yrd. Doç. Dr. Hacer Bozkurt, FETÖ'ye hizmette sınır tanımadı.

İŞE GİTMEDİĞİ HALDE MAAŞ
Bozkurt, geçtiğimiz günlerde İzmir'de yakalandı. Bozkurt'un sorgusu sürerken eşi Hacer Bozkurt da gözaltına alındı. Bozkurt çiftinin inanılmaz oyunu da ortaya çıktı. Buna göre Bayram Bozkurt, Gizli Tanık Efe olduktan sonra adını Hakan Aslan olarak değiştirdi. Sağlık Bakanlığı'nda çalışan Yrd. Doç. Dr. Hacer Bozkurt da Nergiz Selma Aslan adını kullanmaya başladı. Hacer Bozkurt'un 2015 yılında ABD'den geldiği ve Sağlık Bakanlığı'nda görev yaptığı saptandı. Ayrıca Bozkurt'un işe gitmeden maaş aldığı ortaya çıktı. Sağlık Bakanlığı'nın doktor kadın imamı olan Hacer Bozkurt'un üzerinden de 1 dolar çıktı. Cep telefonunda ise FETÖ'cülerin kullandığı ByLock ile ikinci haberleşme ağı olan 'Eagle' isimli program bulunduğu açıklandı.


"FETÖ'nün adliye sistemi beyni" olarak anılan Bayram Bozkurt, polisten kaçmaya başladı. Bu sırada oturduğu binanın demir parmaklıklarından atladı. Ayağını kırdı. Ardından ameliyata alındı.

Fatih ŞENDİL