Almanya çıkarması

Almanya’ya giden Arat, sportif direktör ve teknik direktör için çalışmalar yapacak. Nuri Şahin, Devin Özek ve Salih Özcan’la masaya oturacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2024 Güncelleme 01 Mayıs 2024, 07:02
Almanya çıkarması

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat dün Almanya'ya hareket etti. Siyah-Beyazlılar'ın başkanı Arat, bugün Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Dortmund- PSG maçını staddan takip edecek. Beşiktaş Başkanı, Almanya'da Dortmund'un orta sahası Salih Özcan ile görüşecek. Kartal, milli yıldızı transfer etmek için tüm şartları zorlayacak. Ayrıca, Dortmund yardımcı antrenörü Nuri Şahin ile de temas kuracak. Beşiktaş yeni sezonda takımın başına genç teknik adamı getirmek istiyor.

Beşiktaş'ı yerinde ve uzaktan izlemeye başlayan Nuri Şahin'in ekibi, takımla ilgili rapor hazırlayıp Beşiktaş yönetimine sunacak. Siyah-Beyazlılar, sportif direktörlük görevi için de çalışmalarını sürdürüyor. Kartal, Bayer Leverkusen'de Xabi Alonso'nun yardımcısı olan Devin Özek'i sportif direktör olarak düşünüyor. Ayrıca başka isimlerle de temas kurulacak. Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Hasan Arat, "Taraftarımızın beklentisini anlayabiliyorum. Biz önemli iki yıldız transfer ettik. Bunlar dünyaca önemli sporcular. Yeni sezonda da çalışmalarımızı yapıyoruz ama bunu Teknik Direktör ve Sportif Direktörümüzle birlikte yapacağız" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN