MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli oyunu kullandı: Şimdiden bütün milletimize teşekkür ediyorum | Yüzü neden şiş ve mor?

Son dakika haberi! Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başında. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, oyunu Ankara Anıttepe Ortaokulu'nda kullandı. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bahçeli, "Milletimizin için devletimizi hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şimdiden bütün milletimize teşekkür ediyorum." dedi. Bahçeli'nin yüzündeki morluklar dikkat çekti. Konuyla ilgili MHP'den resmi açıklama geldi.

Giriş Tarihi 31 Mart 2024, 14:38 Güncelleme 31 Mart 2024, 18:36
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli oyunu kullandı: Şimdiden bütün milletimize teşekkür ediyorum | Yüzü neden şiş ve mor?

İÇİNDEKİLER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin millet ve devlet için hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.

Bahçeli, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanacağı Anıttepe Ortaokulu'na geldi.

Okul bahçesinde partililer tarafından karşılanan Bahçeli, "1320" numaralı sandığın bulunduğu sınıfa girerek, sandık görevlileriyle selamlaştı.

Gerekli kontrollerin yapılması için kimliğini sandık görevlilerine verdikten sonra oy pusulası ile zarfını alan Bahçeli, kabine geçerek oyunu kullandı.

Devlet Bahçeli, oy kullanmasının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yeni yüzyılın mahalli idareler seçimlerinin ilkinin gerçekleştirildiğini belirterek, şunları söyledi:

"Bütün siyasi partilerimize, onların değerli adaylarına başarılar diliyorum. Milletimiz için, devletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah çok daha güzel günler, çok daha güzel seçimler gerçekleştirilecektir. Şimdiden bütün milletimize teşekkür ediyor, sağlıklar diliyorum."

Bahçeli, seçim sonuçlarını nereden takip edeceği sorusuna, "Partiye geçiyorum şimdi." yanıtını verdi.

BAHÇELİ'NİN YÜZÜNDEKİ MORLUKLAR DİKKAT ÇEKTİ
Bahçeli'nin yüzündeki morluklar dikkat çekti.

SEBEBİ AÇIKLANDI
MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, konuya ilişkin açıklama yaptı.

Büyükataman, "Devlet Bey daha önceden bir kaza geçirmişti. Kolu askıya alınmıştı. Düşme sonucu yüzünden de yaralandı. İyileşme sürecine geçtiği için yüzünde morluklar oluştu" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN