Gönül Dağı'nda başrol ayrılığı iddiası tozu dumana kattı! Diziyi finalin eşiğine getirecek

Gönül Dağı dizisinin 138. bölüm fragmanı izleyicilerin dikkatini çekti. Fragmanda, Selma'nın kaza sonrası durumu hakkında ipuçları verildiği görüldü. Bu durum, hayranlar arasında büyük bir merak uyandırdı. Fragman, Selma'nın geleceği ve Taner ile olan ilişkisi üzerinde odaklanarak izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı. Ancak Selma'nın alacağı karar ve bu kararın sonuçları hakkında net bir bilgi verilmediği için belirsizlik sürüyor.

Giriş Tarihi 10 Mayıs 2024, 08:43 Güncelleme 10 Mayıs 2024, 08:43
Gönül Dağı’nda başrol ayrılığı iddiası tozu dumana kattı! Diziyi finalin eşiğine getirecek

İÇİNDEKİLER

Selma'nın hastanede ameliyata alındığı sahnelerin izleyicileri etkilediği bir önceki bölümün ardından, Taner'in Ufuk'u bulma kararlılığı dikkat çekmişti. Ancak Amcaoğulları ailesi, Taner'in hastanede olmadığını geç fark ederek endişelenmeye başladı. Ufuk'u yakalayan Taner'in başına gelecekler ise merak konusu oldu.

SÜRPRİZ AYRILIK İDDİASI

Selma karakterini canlandıran Melis Sevinç'in projeye veda edeceği iddiaları ise dizinin sıkı takipçilerinde büyük bir üzüntüye neden oldu.

Dizi, Selma ve Seyfettin'in başına gelen talihsiz olaylardan sonra Mevsim'in yaşadığı vicdan azabını da ekrana taşıyor.

Seyfettin'e veda etmeye karar veren Mevsim, tayin başvurusunda bulunur. Ancak bu karar, onu ve çevresindekileri nasıl etkileyecek?

Kaya Ailesi'nin, Ali'den Selma'nın durumunu gizlemesi ise gerilimi daha da artırıyor. Ali'nin gerçekleri öğrenmesiyle vereceği tepki merak konusu.

Selma'nın geçirdiği kaza, kasabayı yasa boğmuş, Taner başta olmak üzere herkesi derinden etkilemiştir. Selma'nın iyileşme süreci umut verse de, yaşadığı hafıza kaybı yeni sorunlara yol açıyor.

Ailesine yeniden alışmaya çalışan Selma'nın, Dilek ve Taner'in evlilik fotoğrafını görüp evi terk etme çabası, izleyiciyi duygusal bir yolculuğa çıkaracak.