Ahmet Selçuk İlkan’ın kızlarını lazerle yakmıştı! Meğer güzellik merkezinin sertifikası bile yokmuş... Sanıklar hakkında karar belli oldu!

Ahmet Selçuk İlkan’ın kızları Cansu Ceren ve Zeynep Seren’in, lazer epilasyon işlemleri sonucunda vücutlarında yanıklar oluştuğu için açtıkları davada karar çıktı. Mahkeme, bu tür yanıkların her türlü özene rağmen olabileceğini belirtip sanıkların beraatine karar verdi.

Giriş Tarihi 07 Nisan 2024, 06:58 Güncelleme 07 Nisan 2024, 06:58
Ahmet Selçuk İlkan’ın kızlarını lazerle yakmıştı! Meğer güzellik merkezinin sertifikası bile yokmuş... Sanıklar hakkında karar belli oldu!

İÇİNDEKİLER

Sanatçı Ahmet Selçuk İlkan'ın kızları avukat Cansu Ceren ve kardeşi Zeynep Seren İlkan, lazer epilasyon yaptırmak için Beşiktaş'taki bir güzellik merkezine gitti.



İki aşamadan oluşan toplam 16 seansın ücretini peşin ödeyen kardeşlerin, 3. seanstan sonra vücutlarında yanıklar oluştu.

Şikayetçi olan kardeşlerin vücudunda birinci ve ikinci derece yanık tespit edildi.



YETKİ SERTİFİKASI YOKTU
Kardeşlere işlemi yapan H. G.'nin yetki sertifikasının bulunmadığı ortaya çıktı.

İşletme sahibi M. G.'nin de bu durumu bilmesine rağmen göz yumduğu ifade edildi.

Ahmet Selçuk İlkan

Savcılık her iki sanığın da cezalandırılmasını talep etti. Geçtiğimiz günlerde görülen davada, yapılan işlemde bu tür izlerin olabileceğini belirtip sanıkların beraatine edilmesine karar verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN