Euroleague AS Monaco Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Serinin 5. maçı ne zaman oynanacak?

Ülkemizi Euroleague’de temsil eden Fenerbahçe Beko, bu akşam AS Monaco’ya evinde yenilerek son maça çıkmak zorunda kaldı. Fransa’da oynanacak zorlu mücadeleye dair detaylar da merak konusu. Peki, Euroleague çeyrek final son karşılaşması olarak oynanacak olan AS Monaco Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Euroleague çeyrek final son maçının tarihi haberimizde yer almaktadır.

Giriş Tarihi 03 Mayıs 2024, 23:24 Güncelleme 04 Mayıs 2024, 00:05
Euroleague AS Monaco Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Serinin 5. maçı ne zaman oynanacak?

İÇİNDEKİLER

Bu sezonki performansıyla Euroleague'de Final Four kapısını aralayan Fenerbahçe, evinde ağırladığı AS Monaco'ya 65-62 yenilerek serinin 2-2'ye taşınmasına engel olamadı. Sarı lacivertliler Fransız temsilcisiyle son karşılaşmada kozlarını paylaşacak ve galip gelen taraf Almanya biletini alacak. Peki, AS Monaco Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte Euroleague çeyrek final son maçının tarihi…



FENERBAHÇE AS MONACO'YA MAĞLUP OLDU
Bu akşam kazanması halinde bir kez daha Final Four'da mücadele etme hakkına erişecek olan Fenerbahçe, parkeden yenilgiyle ayrıldı. İlk çeyreği 15-11 önde tamamlayan temsilcimiz, devreyi de 33-30 ile kapattı. İkinci yarıdan itibaren ağırlığını ortaya koyan Monaco, üçüncü çeyrekte 48-47 öne geçti. Karşılaşma sonunda da 65-62'lik sonuçla seriyi 2-2'ye getirdi.



AS MONACO FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?
Fenerbahçe'nin AS Monaco ile Euroleague çeyrek final son karşılaşması olarak oynayacağı maç 8 Mayıs 2024 Çarşamba tarihinde oynanacak. Zorlu randevu 19.00'da başlayacak ve S Sport'tan canlı yayınlanacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN