Hatayspor'un yeni teknik direktörü Özhan Pulat oldu

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel'in ayrılığının ardından Hatayspor'un yeni teknik direktörü Özhan Pulat oldu. Süper Lig ekibi konuya ilişkin açıklamasında ''Özhan hocamıza hoş geldin diyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 03 Mayıs 2024, 20:10 Güncelleme 03 Mayıs 2024, 23:16
Hatayspor’un yeni teknik direktörü Özhan Pulat oldu

İÇİNDEKİLER

Süper Lig ekibi Hatayspor, teknik direktörlük görevine Özhan Pulat'ın getirildiğini açıkladı. Hatayspor Pulat'ın yeni görevini resmi hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

Hatayspor kısa bir süre önce teknik direktör Volkan Demirel ile yollarını ayırmıştı. Demirel'den boşalan teknik direktörlük görevine Özhan Pulat getirildi. Hatayspor'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz teknik direktör Özhan Pulat ile 2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonunun sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Özhan hocamıza ve ekibine hoş geldin diyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

EKİBİ BELLİ OLDU

Pulat'ın ekibinde Fatih Kavlak, Erman Kılıç, Barış Diken, Nuri İhsan Erdoğan ve Yakup Zühtü Birinci yer alacak.

Özhan Pulat, "Amacımız Hatayspor'u ligde tutmak. İnşallah bunu da başaracağız. Her iki taraf için hayırlı olsun" dedi.

YENİ SPORTİF DİREKTÖR FATİH KAVLAK

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor'da sportif direktörlük görevine Fatih Kavlak getirildi.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, takımın yeni sportif direktörünün Fatih Kavlak olduğu belirtilerek, "Daha önce kulübümüzde teknik direktörlük ve sportif direktörlük yapan Fatih Kavlak kulübümüzün yeni sportif direktörü olmuştur. Fatih Kavlak'a hoş geldin diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz." denildi.

ÖZHAN PULAT'IN KARİYERİ

39 yaşındaki genç teknik direktör; Eskişehirspor, Bursaspor, Gaziantep FK, Hatayspor, Karagümrük ve Ankaragücü'nde yardımcı antrenör olarak görev yaptı. Özhan Pulat, Kastamonu ve Adanaspor'da teknik direktör olarak çalıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN